Så mycket kläder, så lite stil!
Posted 2018-04-29 by Magdalena Bibik
Visste ni att jag som liten ville bli modedesigner? De senaste 25 åren har jag däremot gått runt i träningskläder. I juli förra året byttes de ut mot hundägarstass, som nog kan vara fashionabelt, men först och främst ska vara funktionellt. Igår tog min svärmors bästa väninna med mig på en jätteintressant modeworkshop på Ateneum. På agendan: en föreläsning och digitalisering inom modebranschen och en föreläsning/modevisning med Amelia Ursache. Så väldigt trevligt och elegant!
Amelias kläder präglas av femininitet, kreativitet och elegans. Spana in hennes hemsida HÄR. Jag fick tillfälle att prata en stund med henne efter visningen och gick därifrån med så mycket inspiration – och taggad till tusan på att hotta till min garderob! Jag är minimalist, så det är ännu viktigare för mig att satsa på bra plagg, de få plagg jag behåller när vi flyttar (separat inlägg kommer om just detta!).
Det bästa från igår: Amelias citat:
"Mode är ett språk som alla förstår med som inte många kan tala."
"Det är synd at det finns så många kläder och så lite STIL."

Visste du att Amelia söker en affärspartner till en väldigt cool digital satsning? Hör av dig till henne om du vill vara först där det händer i modebranschen!
Tack Hilkka-Riitta för att jag fick följa med på det här fantastiska eventet!

You may also like

Back to Top