aMELIa uRSACHe erbjuder dig:
FÄRGANALYS

FIGUR - OCH STILANALYS

PERSONAL SHOPPER

GARDEROBSPLANERING

STILIST/DESIGNER FÖR DIN VARDAG OCH FEST

Dem åren när jag mött kunder i min butik på Regeringsgatan i Stockholm, har jag upptäckt att deras största behov inte alls är att prata om mode och allmänna trender, som media pratar alltid om, utan att få svar på frågor som rör deras färgkaraktär, silhuett och stil.
Nuförtiden följer människor slaviskt trenden och köper massor av prylar som inte har något med deras personliga stil att göra. Men hur ska man undvika det om man inte vet vad personlig stil är och vilken stil man själv har?  Det är väldigt vanligt att handla kläder via Internet som ofta blir felköp eftersom det inte finns någon möjlighet att prova. Skulle det inte vara bättre att först veta vilka plagg som gör din silhuett mest attraktiv, i vilket material och färg och sedan kasta sig över olika nätbutiker?
Efter 20 års erfarenhet som internationell modeskapare, efter att ha provat tusentals tyger, färger och mönster, på människor med olika storlekar och personligheter, har jag kunskapen som krävs och svar på alla frågor som rör klädval, stil och design. Jag är övertygad om att det finns ett stort värde i att utbilda människor, ge dem tydliga råd och tips, och raka svar på vilka plagg de ska undvika, vilken nyans på kläder eller make up som passar just deras hudton, vilken passform och vilket material som framhäver deras kroppsbyggnad på bästa sätt, vilken typ av uppsättning accessoarer, hår och make up de ska välja till speciella evenemang.
Jag vill att du ska bli trygg i dina val och därför erbjuder jag till dig min kompetens och tjänster som personlig stilkonsulent.
I den vackra och mysiga modemiljön i min studio i Stureby, med en kopp kaffe, tillfriskningar och tilltugg, finner du mig alltid öppen för samtal om färganalys, stilanalys, personlig styling, shopping, garderobsplanering och som designer för måttbeställda plagg. I showroom finns även uppsättningar från olika kollektioner och internationella visningar, som kan köpas eller beställas och du är varmt välkommen att ringa och boka tid för dig och dina vänner.
.....................................................................................................................................................................

FÄRGANALYS
Vilka är dina mest passande färger och hur du kan kombinera dem för att bäst framhäva ditt vackraste jag?
Under 1,5 - 2 timmar går vi igenom din färgkaraktär och provar med årstidsramarna som utgår från kontraster av ljust och mörkt, varmt och kallt, klart och dämpat. Vi diskuterar om färgpsykologi och du lär dig vad som är fördelaktigt för din personlighet att använda vid olika tillfällen till vardags eller fest.
Du får makeup- och hårfärgstips och jag lägger en vardags- eller aftonmakeup i harmonierande toner. Innan du går hem får du en bild på dig med rätt smink för dig och dina bästa färger direkt i din telefon så du kan ha dem tillgängliga när du handlar kläder.
Pris: 1 600 kr / 90 -120 min
   BOKA                      SHOPPA
.............................................................................................................................................................................................................................................................
FIGUR - OCH STILANALYS
Under 1,5 - 2 timmar tittar vi tillsammans på din kroppsform och personliga stil.
Du får svarta tajta kläder och ställer dig framför en anslagstavla, medan jag tar bilder på dig och ritar din silhuetts konturlinje. Vi analyserar proportionerna och du får tips om vilka skärningar, linjer och material/tyger som framhäver dig bäst.
Du får tips och råd för att just du ska kunna se så bra ut som möjligt. Det ger dig kunskap och bättre ekonomi då du undviker felköp som annars ofta händer, inte minst när du handlar online.
Jag mäter din kropp från topp till tå och tar fram din storlek på kläder som motsvarar storlekar i Sverige och andra länder.
Till sist får du ett stilpass skickat till din telefon där dina mått finns med och information om vilka kläder som passar dig bäst.
Pris 1 600 kr / 60-90 min
    BOKA                      SHOPPA
.............................................................................................................................................................................................................................................................​​​​​​​

PERSONLIG SHOPPER
Underlätta din shopping, ta hjälp av mig som professionell Personlig Shopper!
För att du ska se bra ut och samtidigt modern, måste du välja just det som passar dig och inte bara följa slaviskt trenden.
Innan vi shoppar träffas vi en timme för att diskutera vad du behöver för kläder, accessoarer, skor eller make-up produkter och för att planera rätt shopping för din budget. Är det till vardag eller fest eller till något speciellt tillfälle?
Jag tar dig med till samarbetsbutikerna och hjälper dig att hitta rätt FÄRG på kläder, kläder som passar din egen STIL och kläder som klär din FORM. Vi hittar din önskning, MATCHANDE accessoarer, smink eller skor till dina inköp.
Med Personlig shopper sparar du både tid och pengar. Du undviker felköp eftersom jag hjälper dig med rätt stil och färg som passar din figur och livsstil. Du får helt enkelt ut mer av din shopping!
Pris i Stockholm 1 600 kr / timme
Pris i Europas modestäder 3 000 kr / dag + omkostnader.
BOKA                      SHOPPA
.............................................................................................................................................................................


STYLIST/DESIGNER FÖR DIN VARDAG OCH FEST
Varje speciellt tillfälle, det kan vara jobbintervju, date, fest, ditt drömbröllop eller bara en vanlig vardag, är del av ditt eget liv och kommer att minnas av dig själv och andra. Ditt utseende är ditt visitkort för världen. Varför ska du inte lägga energi och utrycka dig på finaste sätt när du träffar andra och varför ska du inte försöka ge dig själv uppmärksamhet och göra dig fin för dig varje dag som om det skulle vara en högtid? Du bestämmer.
Vi pratar om dina behov och din stil till vardags eller till ditt planerade speciella tillfälle, vi går genom dina personlighetsdrag, silhuett och färgkaraktär, och därefter ger jag förslag på kläder, accessoarer, hårstil och makeup som ger dig din bästa look.
Jag kan välja mellan plagg som finns i andra märkens sortiment, eller jag kan skapa unika plagg som jag ritar och låter sy upp speciellt för dig. Och det är upp till dig om du vill använda ett tyg som du redan har och tycker mycket om eller om du vill att jag ska ta fram tyget.
Pris för styling med produkter från andra märken  1 800 kr / 2 timmar
Pris för produktion av måttbeställda plagg, exklusivt designade för dig, från 5 000 kr beroende på plagg. I priset ingår plaggskissen. Du kan använda ditt eget tyg annars tillkommer tygkostnader.
    BOKA                      SHOPPA
...........................................................................................................................................................................

GARDEROBSPLANERING
Det är ingen glädje att öppna en garderob full av kläder och inte finna några plagg att välja på och känna sig nöjd med.
Du är inte ensam om att inte kasta eller ge bort de plagg du tröttnat på, att inte veta vilka plagg som passar din figur eller om kläderna fortfarande är moderna. Det är ett problem som du och många andra står inför dagligen.
Mitt förslag till lösning är att jag kommer hem till dig och att vi tillsammans rensar och planerar för att du skall få en användbar och funktionell garderob med kläder utifrån dina förutsättningar.
När vi är klara kommer du inspireras och känna glädje varje dag när du klär på dig och känna dig trygg i det du har på dig när du möter världen.
Och jag rekommenderar att vi har gjort en färg- och stilanalys innan.
Pris 900 kr / 60 min
   BOKA                      SHOPPA

  
                                                                                          
Boka tid för professionell rådgivning: 
Submit
Thank you!
Varmt välkommen!
      designer aMELIa uRSACHe
    www.amelia-ursache.com 
       aufashion.contact@gmail.com 

You may also like

Back to Top